У поїздах УЗ з’являться гарячі обіди, розроблені Клопотенком: в компанії назвали меню та ціни
30.12.2024 11:49 | Економічна правда. Колонки
"Укрзалізниця" на обраних поїздах запускає послугу повноцінних обідів у тестовому режимі.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
"Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі "Укрзалізниці".
Із цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах", – розповіли в компанії.
Зокрема, нова послуга з’явиться на таких рейсах:
№351/352 Київ – Кишинів;
№95/96 Київ – Рахів;
№29/30 Київ – Ужгород;
№4/3 Запоріжжя – Ужгород.
В повідомленні йдеться, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
При цьому страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, що дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Так, у провідників можна буде замовити: карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курку з подільською картоплею та овочами, а також кримськотатарський плов з яловичиною.
Вартість страв коливатиметься від 170 до 190 гривень.
Нагадаємо:
"Укрзалізниця" запускає шість додаткових рейсів на Різдво та Новорічні свята